Wie zijn wij

Hoe vaak ik de laatste jaren niet om mij heen hoor: “Ik ben druk, ik heb het gevoel dat ik geleefd word, ik heb geen tijd voor mezelf of, de tijd vliegt voorbij”.De combinatie werken en zorgen is voor veel mensen intensief. Als je dan ook nog een baan hebt waar je werkt met mensen die op je rekenen of van jou afhankelijk zijn, lijkt de druk soms nog groter.

Heel herkenbaar! Wat ik zelf heb gemerkt en wat ik herken uit de literatuur is dat het zo belangrijk is dat in je volle leven in ieder geval iets doet waar je goed in bent en waar je blij van wordt. Maar weet je nog wat dat is?

Samen met Alida (en van samenwerken met haar word ik heel blij) ben ik oplaad-dagen gaan organiseren vol met ingrediënten waar iedereen energie van krijgt.

Ik ben opgeleid tot loopbaanbegeleider. Ik heb lang gewerkt als docent en trainer professionele gespreksvoering voor Hogeschool Saxion. Nu werk ik als adviseur leren en ontwikkelen voor een grote gemeente in Friesland. Met mijn gezin zijn we verhuisd naar Sneek waar we genieten van de mooie binnenstad maar ook van de ruimte en het water.

Naast mijn baan bij de gemeente en het organiseren van de oplaaddagen met Alida heb ik mijn eigen coachpraktijk. Mocht je meer toe zijn aan een individueel traject, of je wil na afloop van een oplaaddag nog eens verder praten, is dat ook mogelijk. Kijk daarvoor maar eens op mijn website: www.MetAnke.nl

Inmiddels lukt het mij steeds beter om balans te hebben tussen werk en privé, en tijd voor mezelf. Ik hoop daar voor anderen ook iets in te kunnen betekenen.

Ik ontmoet je graag!
Anke

Ik sprak Anke regelmatig over haar ideeën om een dag te organiseren waar mensen zich kunnen opladen. Mijn voorstel om dit samen op te pakken kreeg steeds meer vorm en is inmiddels gegroeid tot een professionele dag wat we georganiseerd hebben voor diverse groepen mensen

Even er helemaal doorheen zitten ken ik. Na 15 jaar in de jeugdzorg te hebben gewerkt ben ik daarmee gestopt. Geen fijne ervaring, wel nieuwe ontdekkingen. Ik weet dat in tijden van drukte, het erg belangrijk is om de balans te behouden en ik weet ook dat dit erg lastig is wanneer er van alle kanten, voor je gevoel, aan je getrokken wordt. Waar leg je je grens, waar krijg je energie van, wat pak je op, wat laat je liggen. Ergens voel je geen balans, alleen weet je het tij niet te keren. Het heeft mij geholpen om de tijd te nemen voor bezinning en een switch te maken naar een ander werk leven.
Het is zo fijn en inspirerend om deze dagen samen met Anke te organiseren. Stilstaan bij waar je mee bezig bent en je bewust worden waar je energie van krijgt. Met daarbij veel meer ontspanning die wij jullie die dag zullen bieden is dit een buitenkans voor iedereen. Ik heet jullie graag van harte welkom!

Ik heb samen met Anke gestudeerd en heb de eerste jaren gewerkt in het personeel en arbeid werkveld. Na een korte tijd van bezinning gekozen voor de hulpverlening, waar ik jaren met groot plezier heb gewerkt. Op dit moment ben ik, naast de oplaaddagen, met uiteenlopende dingen bezig. Ik werk als bron- en contact onderzoeker bij de GGD, geef trainingen via Bureau Transfer (Hogeschool Saxion) op het gebied van gespreksvoering en (zodra het weer kan) vind je mij in de horeca bij Parkcafé Mees op het Vogeleiland in Deventer.

Ik hou van ontmoetingen, ga graag erop uit en samen met mijn man, geniet ik van mijn zoon en een dochter in het hartje centrum van Deventer.
Alida