Wie zijn wij

Hoe vaak ik de laatste jaren niet om mij heen hoor: “Ik ben druk, ik heb het gevoel dat ik geleefd word, ik heb geen tijd voor mezelf of, de tijd vliegt voorbij”. Vriendinnen en collega’s die werken met zorg combineren, en dat als best zwaar ervaren. Als je dan ook nog een baan hebt waar je werkt met mensen die op je rekenen of van jou afhankelijk zijn, lijkt de druk soms nog groter.

Heel herkenbaar! En dus heb ik al een tijd het idee om een dag te organiseren voor deze drukke, verantwoordelijke en betrokken mensen. Ik had het zelf alleen ook zo druk. Nu komt het er eindelijk van! Samen met mijn vriendin Alida hebben we oplaad-dagen bedacht vol met ingrediënten waar ikzelf in elk geval blij van word en energie van krijg.

Ik ben opgeleid tot loopbaanbegeleider. Ik werk al lang en met heel veel plezier bij Saxion Hogeschool als docent en trainer voor de Academie Mens en Arbeid. De lessen die ik daar verzorg gaan altijd over professionele gespreksvoering. De laatste jaren werk ik ook vaak buiten Saxion met professionals en deeltijdstudenten die willen bijleren bijvoorbeeld in het coachen.

Naast mijn werk bij Saxion en het organiseren van de oplaaddagen met Alida heb ik mijn eigen coachpraktijk. Mocht je meer toe zijn aan een individueel traject, of je wil na afloop van een oplaaddag nog eens verder praten, is dat ook mogelijk. Kijk daarvoor maar eens op mijn website: www.MetAnke.nl

Samen met mijn man en 2 zoons woon ik in Deventer. We hebben het ontzettend goed met elkaar.  Inmiddels lukt het mij steeds beter om balans te hebben tussen werk en privé, en tijd voor mezelf. Ik hoop daar voor anderen ook iets in te kunnen betekenen.

Ik ontmoet je graag!

Anke

Met regelmaat heb ik Anke gesproken over haar ideeën over het organiseren van een dag waar mensen zich kunnen opladen. Dit sprak mij meteen aan! Mede doordat ik een tijd helemaal de puf kwijt was.. Na 15 jaar in de jeugdzorg te hebben gewerkt ben ik er uitgestapt. Geen fijne ervaring, wel nieuwe ontdekkingen. Ik ben mijn weg weer aan het vinden, de support van Anke heeft me daarbij veel geholpen.

Ik weet dat in tijden van drukte, het erg belangrijk is om de balans te behouden en ik weet ook dat dit erg lastig is wanneer er van alle kanten, voor je gevoel, aan je getrokken wordt. Waar leg je je grens, waar krijg je energie van, wat pak je op, wat laat je liggen. Ik heb gemerkt dat het op verschillende fronten doorwerkt; werk, gezin, sociale contacten en andere vrije tijdsbestedingen. Ergens voel je geen balans, alleen weet je het tij niet te keren. Ik had zeker deelgenomen aan een dag als deze, wanneer ik dit tegen was gekomen.

Des te leuker is het om deze dagen samen met Anke te organiseren. Stilstaan bij waar je mee bezig bent en je bewust worden waar je energie van krijgt. Met daarbij veel meer ontspanning die wij jullie die dag zullen bieden is dit een buitenkans voor iedereen. Ik heet jullie graag van harte welkom!

Ik heb samen met Anke gestudeerd en heb de eerste jaren gewerkt in het personeel en arbeid werkveld. Na een korte tijd van bezinning gekozen voor de hulpverlening, waar ik jaren met groot plezier heb gewerkt. Samen met mijn man, geniet ik van mijn zoon van 14 en een dochter van 8 jaar. Ook zij zijn erg belangrijk voor mij.

Alida