Waar en wanneer

Waar vindt de oplaad-dag plaats?

We organiseren de oplaad-dag op verschillende prachtige locaties in de omgeving van Deventer. Afhankelijk van het aantal deelnemers, seizoen en beschikbaarheid kiezen we uit een geschikte locatie. Je kunt denken aan:

Het Bauhaus

Mac. Ellen
Zutpenseweg 6b
7418 AJ te Deventer

Carlos in Huis
Hofstraat 13-15
7411 PD te Deventer

Het Bauhaus

Theehuis bij van Bruggen
Wechelerweg 52
7415 EZ Deventer

Wanneer

De volgende data staan gepland:
14 Juni 2020 (halve dag)
28 Juni 2020 (halve dag)
4 Oktober 2020 (halve dag)

Kosten

De investering voor de oplaad-dag bedraagt 140 euro (inclusief btw) per persoon voor een hele dag en 70 euro (inclusief btw) voor een halve dag. Dit is inclusief materiaal, koffie/thee, lunch en bij een hele dag een borrel. De investering voor een oplaaddag op je werk is afhankelijk van aantal deelnemers en locatie.

 

Opladen voor jezelf:

“De oplaad-dag was laagdrempelig en ontspannen. Er zit een goede afwisseling in de activiteiten. De locatie is top en de lunch en tussendoortjes waren heerlijk!”

“Een heerlijke dag waarin je op ontspannen wijze nadenkt over waar je bent, waar je was, en waar je naartoe wilt. En hoe je met kleine stapjes veranderingen teweeg kunt brengen.”

“Het was een ontspannen dag met bezinning, afgewisseld met denken en bewegen. Met energie verlaat ik de dag.”

“Dit was een absoluut even echt voor mezelf moment!”

“De combinatie bewegen, denken, knutselen en wandelen is fijn.”

“Leuk om schematisch inzicht te krijgen in je tijdsverdeling en geluk en om dit eens te delen met mensen die je niet kent. Ik voelde me vertrouwd en veilig.”